Indvielse af ARTEK-huset i Sisimiut

tirsdag 15 aug 17
|

Som led i DTUs udviklingsplan Vision 125, flytter Center for Arktisk Teknologi (ARTEK) til nye og større lokaler i Sisimiut. Indvielsen af ARTEKs nye lokaler foregik på en festlig og solrig dag, med deltagelse af både studerende, ansatte, DTUs rektor og en række af ARTEKs nærmeste samarbejdspartnere i Grønland.

ARTEK har siden dets etablering i 2000 haft adresse på Tech College Greenland (KTI) i Sisimiut, som har stillet lokaler tilrådighed for DTUs uddannelses-og forskningsaktiviteter. Men i de seneste år er pladsen blevet for trang for både KTI og DTU. Derfor er ARTEK nu flyttet ind i en bygning, der tidligere har huset Grønlands sprogcenter. Denne bygning giver DTU gode rammer for at videreudvikle uddannelsesprogrammet i arktisk teknologi i de kommende år.
ARTEKs flytning til den nye adresse påvirker ikke det mangeårige samarbejde mellem KTI og DTU om Center for Arktisk Teknologi. Samarbejdet vil fortsætte ufortrødent og målsætningen er, at de to institutioner inden for overskuelig fremtid igen vil kunne rykke sammen i større faciliteter som de kan deles om.

Læs mere om indvielsen af ARTEK-huset og DTUs udvidelsesplaner her

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.